Trebate informaciju o slobodnim terminima u našim salonima ?

Njega lica nakon ljeta

 

Nakon ljeta, sunca, mora, soli, solarija i raznih krema potrebna je prikladna njega koze lica vrata i dekoltea kako bi joj vratili sjaj, mekocu i glatkocu. 
Mi vam iz svoje ponude nudimo par tretmana kojima ce te vec od prvog dolaska postic ovaj zeljeni cilj. Tretmani se mogu ponavljati jednom tj ili jednom mj ili je dovoljno samo jednom do zime. 
Nase strucne i iskusne ruke dati ce vam savjet za daljnju njegu i kod kuce i u salonu ako je to potrebno. Slobodno nam se obratite sa povjerenjem. 

 

1) Algologie njega lica

 

 

Trajanje: 60min
Cijena: 250 kn
Posebna ponuda: 150 kn
Potpuno prirodna kozetika na bazi mora, morske trave i algi. Hranj, njeguje, hidratizira i čisti vašu kožu. Tretman za sve tipove kože. 
Tretman se sastoji od: skidanje šminke, marine sediments piling, masaža lica, vrata i dekoltea maceratom algi, ampula, hidratantna maska od algi

 

2) ULTRAZVUCNO čišćenje LICA (dubinski PILING) sa proljetnom njegom lica

 

 

Trajanje tretmana: 90 min.

Redovna cijena: 500kn

Posebna ponuda: 250,00 kn

Tretman se izvodi ultrazvucnom špatulom frekvence 27Hz. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Na pravilan način se omekšavaju kaverozna vlakna i tako se epiderm priprema za bolju apsorpciju preparata za njegu lica koji se mogu unijeti uz pomoć špatule. Tretman se osim za redovno čišćenje lica preporucuje kao uvodni tretman u tretmane podmalđivanja.

Tretman se sastoji od: up-šminkanja, piling lica, uzv piling lica, mehaničko čišćenje (ako je potrebno), dezinfekcija, ampule prema stanju koze, tretman UZV , masaza lica vrata dekoltea, maska, završna krema.

 

3) Jesenska carobna njega lica

 

 

Trajanje tretmana: 90 min.

Redovna cijena: 550kn

Posebna ponuda: 250kn

Tretman osvježava lice, skida površinski odumrle stanice, potiče limfu i odvod štetnih tvari iz tkiva, dovodi kisik i hranu stanicama, protice mikro i makro cirkulaciju koze i podkožnog tkiva, zateže kožu, podiže te uklanja podbradak, nazolabijalne bore, pušačke bore, podočnjake, bore oko očiju te bore na vratu i čelu, hrani i hidratizira kožu. 
Uvjerite se sami!

Tretman se sastoji od: - pilinga, SPM vakuum masaza lica vrata i dekoltea, aktivne ampule prema tipu i stanju koze, ultrazvuk lica, maska prema tipu i stanju koze, završna krema.

Tretman je namjenjen za sve tipove i stanja koze.

 

TOP