Trebate informaciju o slobodnim terminima u našim salonima ?

Ekstenzija trepavica   

Ekstenzije su prilagodljive individualnom stilu svake žene, mogu biti dulje, kraće, gušće ili rjeđe, a pogotovo su idealne za aktivni stil života obzirom da im bavljenje sportom, voda ili pak najbanalnije – spavanje, ne predstavljaju nikakvu prepreku
 
Za razliku od umjetnih trepavica koje uglavnom dolaze u obliku ljepljive trake koja se pričvršćuje uz sam korijen prirodnih trepavica, ekstenzije se lijepe pojedinačno, dakle jedna po jedna, na svaku od vaših prirodnih trepavica. Ekstenzije ne predstavljaju nikakav teret na kapke, ugodne su za nošenje. Traju koliko i prirodne trepavice, a to može biti 30 do 60 dana.
Ekstenzije su pravi izbor jer djeluju prirodno i lijepo.
 
Ugradnju vrše isključivo trenirane profesionalne osobe u kozmetičkim salonima.Postupak ugradnje je potpulno bezbolna. Prva ugradnja traje 1-2 sata (nadogradnja kraće), i za to vrijeme se možete lijepo odmoriti. Koristi se medicinsko, antialergijsko ljepilo koje je sasvim sigurno, čak i kod osoba koje imaju osjetljive oči.
 
 
Maskara vam zapravo više nije potrebna, jer oči će izgledati prekrasno 24 sata na dan, ukoliko netko baš želi koristiti maskaru mora pazi da ona nije vodootporna i   nanosi se isključivo na vrhove trepavica. Ostatak make-upa se uobičajeno nanosi, jedino je bitno da se kod skidanja šminke ne koriste preparati koji sadrže aldehide, propilen glikol i sredstva na bazi uree, jer otapaju ljepilo. Ne smije se koristiti uvijač za trepavice.
Ekstenzije trepavica mogu nositi osobe koje nose leće
 
Održavanje ekstenzija: Jako je bitno da ekstenzije ne dolaze u kontakt s vodom 12 sata nakon ugradnje, kako bi se ljepilo kompletno posušilo. Iz istog razloga ne preporučuje se predug boravak u saunama. Nema posebnih uputa za njihovu njegu, osim da se ne trljaju agresivno. Nakon 30 dana, kada prirodne trepavice počnu otpadati, s njima otpadaju i ekstenzije te valja doći na nadogradnju.
 
Ekstenzije ni na koji način ne oštećuju prirodne trepavice, i jednom kada se osoba odluči da prestane s nadogradnjama, prirodne trepavice nisu ništa kraće nego što su bile prije prve ugradnje. Doduše, ekstenzije su toliko prekrasan dodatak i nije se teško naviknuti na njih.
Mnoge se žene nakon njihove ugradnje smatraju preporođenima (prestaju koristiti maskaru, a njihove su trepavice kontinuirano glamurozne), no jednom nakon prestanka nošenja ekstenzija, upravo zbog te navike, može se činiti kao da su prirodne trepavice kraće nego prije. No, nisu. 
 
Klijenticama preporučujemo da na nadogradnju dođu dva puta mjesečno. Tako postupak nadogradnje kraće traje, bolje se prati ciklus rasta prirodnih trepavica a i psihički je nekako lakše dva puta izdvojiti duplo manju svotu novaca.
 
Koristimo dlaku od nerca
 
  
 
 
 
 
 
       
 
 
  
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
TOP