Trebate informaciju o slobodnim terminima u našim salonima ?

 

O vlasnici

 

Sanja Petrović, vlasnica sam AromaSanja Relax & Beauty studija, rođena 1982.g. u Sisku. Osnovnu i srednju školu  sam završila u Zagrebu. Od malena sanjam o svom beauty centru sa svim mogućim uslugama za njegu i održavanje tijela, mladim, lijepim i u fit formi.  Zato sam odlučila upisati srednju školu za kozmetičarku.

 Tijekom školovanja sam praksu odrađivala u starom kozmetičkom salonu sa dugom tradicijom postojanja. Tu sam naučila osnovne kozmetičke tretmana. Tijekom školovanja sam se upoznala  i sa aromaterapijom i izradom kozmetičkih pripravaka. To me je jako zainteresiralo i počela sam sama proučavati ljekovito bilje i njihovo djelovanje na naš organizam. Nakon završene srednje škole, još sam se tražila i zaluđena izradom pripravaka odlučila studirati kemiju na  PMF.  

Nakon  tog iskustva zaposlila sam se kao kozmetičarka i počela svoju pustolovinu u kozmetici. Prve godine završila sam edukaciju za pedikera, medicinsku i kozmetičku pedikuru, te gel, akril i fiberglas tehnike nadogradnje umjetnih noktiju. Kroz  4 godine sam stjecala iskustvo u više zagrebačkih kozmetičkih salona, a zatim  pristupila polaganju majstorskog ispita. Nakon položenog  majstorskog ispita 2006.g. otvaram svoj kozmetički salon. Kroz dvije godine rada upisujem školu za spa i wellness terapeuta i aromaterapeuta  gdje sam naučila potpuni holistički pristup svakom klijentu.  Nakon završene edukacije 2011.g podižem usluge salona na jedan  viši nivo u odnosu na  klasičnu kozemtiku te klijentima nudim potpuni  individualan pristup  prema  njihovom problemu i potrebama.  

Nakon par godina rada, po holističkom principu, 2013.g. mijenjam ime salona u AromaSanja Relax & Beauti studio,  što on uistinu i je. Potom završavam edukacije za  threading i ekstenziju trepavica klasičnu i volumensku te ugradnju ekstenzija obrva.  Proširujemo se i na Jarun pod nazivom Aromaroom.  Započinjem suradnju sa učilištem Adrijanus kao edukator i voditelj pojedinih  programa. Nakon  stečenog  iskustva samostalno otvaram edukacijski centar u sklopu  salona.

Kontinuirano se educiram i kao salon i pojedinačno svi djelatnici salona. Cilj mi je, da moj salon bude brend -  prepoznat u Zagrebu i šire,  da sam uzor za kvalitetu i stručnost,  širinu spektra rada te u individualnom pristupu svakom klijentu.

Uvijek sam spremna za suradnju sa sličnim salonima i ustanovama te ne smatram  da sam  ikom konkurencija niti po kvaliteti niti po cijeni.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O salonu

 

"AromaSanja" Relax & Beauty Studio je opuštajuća Oaza u kojoj ćete na trenutak pobjeći od stresne svakodnevice i zaroniti u čaroban svijet prirodne kozmetike, masaža i eteričnih ulja.

Ugodan i topao prostor, gdje svaki tretman izvodimo po holističkom principu, individualni odabir tretmana i pripravaka na bazi aromaterapije koji će Vam okrijepiti dušu i tijelo. Među raznolikom ponudom aromaterapijskih, kozmetičkih i wellness tretmana nudimo usluge: 

  • klasične i prirodne njege lica, 
  • tretmane glikolnom kiselinom, 
  • egipatsku i klasičnu depilaciju, 
  • pedikuru, manikuru, 
  • ugradnja noktiju, trajni lak
  • anticelulitne tretmane,  aparativni i manualni
  • body wrapping, 
  • detox tretmane, 
  • limfna terapiju 
  • i široku paletu raznih vrsta masaža...
  • threading, oblikovanje obrva
  • ekstenzija trepavica

 

Izrađujemo po narudžbi aromaterapeutske pripeavke, kreme, sapune, tonike i ostalo...

Prepustite se u ruke iskusnih i školovanih terapeuta/kozmetičara s višegodišnjim iskustvom i diplomom.
 

 

 

Ciljevi

Cilj nam je pružiti individualnu i naj kvalitetniju uslugu svakom klijentu. Želimo da naši klijenti na jednom mjestu mogu napraviti gotovo sve usluge njima potrebne. Trudimo se pratiti svjetske trendove i uvodimo novitete koji poboljšavaju našu uslugu i ponudu. Tako smo do danas napravili velike pomake na tom planu.
 
Cilj nam je drukčiji pristup, prirodniji, individualniji način njege lica i tijela. Te izolirani prostor bez stresa, u kojem će se klijenti osjećati kao „doma“, sa toplim razgovorom, te riječima podrške. Gdje će se moći opustiti od stresnog i užurbanog načina života. Za lijepo i zdravo tijelo i duh ne vrijedi izreka „klin se klinom izbija“. Jer kada je čovjek sretan, zadovoljan sa sobom, tada zrači neopisivom ljepotom i sigurnošću u sebe. Te dobiva potrebnu pažnju okoline. A zato se i uređujemo i posjećujemo frizere, kozmetičare, pedikere i wellness centre. Zar ne?
 

 

Koristimo prirodu kozmetiku

- bez dodataka umjetnih mirisa, boja, parabena... 
- bazna ulja, eterična ulja, ljekovito bilje - Aromara 
- te kozmetiku na bazi šećera - Pandhy's

Naša misija

Pružiti vrhunsku i profesionalnu uslugu njege lica, tijela, ruku i stopala sa prirodnom kozmetikom te rekaksirati vaš duh i tijelo.

 

Naša vizija

Postati i ostati najbolja oaza relaksacije i njege među strukom. Pružati vrhunsku i profesionalnu uslugu njege lica, tijela, stopala i ruku, relaksaciju duha i tijela. Pratiti individualne potrebe i zahtjeve svakoga klijenta.

 

AromaSanja - Zagreb,

Širolina 8, ulaz sa nove Branimirove , 10000 Zagreb

 

Molimo dolazak prethodno najaviti na broj mobitela : +385 95 944 34 67

Radno vrijeme : Pon. sri. pet : od 13:00 do 20:00

                          Uto. čet.: od 09:00 do 16:00
                                  
                            Subota  : od 09:00 do 14:00

 

 

Email : aromasanja@gmail.com

 

TOP