Trebate informaciju o slobodnim terminima u našim salonima ?

Relaxirajuće masaže

 

Aromaterapijska masaža (60 min.) 31€/ 233,56 kn

Klasična masaža tijela upotpunjena esencijalnim uljima otopljenim u biljnom ulju. Mješavina eteričnih ulja se kreira individualno za svakog klijenta, ovisno o njegovim potrebama i karakteristikama, u dogovoru sa terapeutom. Masaža koja opušta dušu i njeguje tijelo.

Aromaterapijska masaža tijela i lica (90 min.) 47€/ 354,12 kn

Klasična relaksirajuća masaža tijela i lica upotpunjena esencijalnim uljima otopljenim u biljnom ulju. Mješavina eteričnih ulja se kreira individualno za svakog klijenta, ovisno o njegovim potrebama i karakteristikama, u dogovoru sa terapeutom. Masaža koja opušta dušu i njeguje tijelo i lica

 

Aroma masaža tijela i lica konopljinim uljem (60 min.) 35 €/ 263,69 kn

Klasična masaža tijela i lica upotpunjena esencijalnim uljima otopljenim u konopljinom i suncokretovom ulju. Mješavina eteričnih ulja (lavanda, naranča i ružmarin) koja opušta i njeguje dušu i tijelo. Masaža koja smiruje mentalnu i fizičku napetost, opušta mišiće, zagrijava tijelo, djeluje antistresno i relaksirajuće.
 
Konopljino ulje
Konopljino ulje se upotrebljava i u različite medicinske svrhe. GLA (gama-linolenska kiselina) ima izvanrednu važnost za podizanje imuniteta. Ulje od konoplje je JEDINO jestivo ulje koje sadrži ovaj važni sastojak.
 
Konopljino ulje djeluje!
Snažno djeluje na rad mozga, rast i razvoj čovjeka, regulira metabolizam, stimulira kožu, zdravlje kosti i rast kose, a moglo bi se i dalje nabrajati. Pomaže osim toga i kod sljedećih tegoba:
Alergije – esencijalne masne kiseline konopljinog ulja pomažu kod alergija.
Mršavljenje – konopljino ulje sa sadržajem GLA dokazano (studija) djeluje pri skidanju suvišne tjelesne težine.
Rak  – GLA smatra se korisnom kod raka dojke, a više izvora čak tvrdi da je korisna i kod svih ostalih oblika raka (uz redovitu upotrebu sprječava nastanak raka)!
Bubuljice i Akne – istraživanja su pokazala pozitivne učinke konopljinog ulja kod upale kože i ublažavanja simptoma svrbeža te ljuštenja kože.
Dijabetes – konopljino ulje sa sadržajem GLA snažno pospješuje rad cjelokupnog živčanog sustava i tako pomaže pri sprječavanju bolesti živaca uzrokovanih dijabetesom.
Visoki krvni tlak, srčana oboljenja – konopljino ulje uspostavlja ravnotežu (snižava krvni tlak i pomaže u sprječavanju bolesti srca).
Neugodni simptomi menopauze – žene govore o vidljivim poboljšanjima u pogledu simptoma.
Bolesti očiju – pomaže kod 'suhih očiju' i s time povezanim 'suhim ustima'.
Reumatični artritis - GLA može smanjiti otekline zglobova, naticanje i jutarnju ukočenost; značajno ublažava bolove kod reumatičnog artritisa.
Smetnje pozornosti (hiperaktivne smetnje - ADHD) – Potrebna su još daljnja istraživanja ponašanja djece, no smjernice ukazuju na to da je dijeta s Omega 3, Omega 6 i GLA vrijedna truda.
Alkoholizam – konopljino ulje sa sadržajem GLA može navodno umanjiti ovisnost o alkoholu te sprječava oštećenja jetre.
Ulkus (čir) - istraživanja su pokazala da GLA ima svojstva koja su učinkovita protiv čireva.
 
Konopljino ulje djeluje i kod
Neurodermitisa, predmenstrualnog sindroma, reumatičnog artritisa i dijabetičarske neuropatije. Konopljino ulje zbog relativno visoke količine omega 3 kiselina koje sudjeluju u metabolizmu kolesterola, sprječava zgrušavanje krvi. Kronične upale su nerijetko posljedica lošeg imunološkog sustava, a Omega 3 masne kiseline ublažavaju upalne procese, zato je upotreba konopljinog ulja preporučljiva i kod reumatoidnog artritisa, kronične upale mjehura...
 
Izvanredno dobro djeluje i kod psorijaze, ulceroznog kolitisa te drugih kroničnih upala crijeva, a isto tako i kod ozljeda zglobova i smetnji kretanja. Omega 3 masne kiseline (a time i konopljino ulje) od velike su pomoći pri ublažavanju bolova. Upotrebljavaju ga i kod oboljelih od AIDS-a, glaukoma, astme, epilepsije i kod nekih drugih bolesnih stanja
 

Aromasport masaža (60 min.) 35 €/ 263,69 kn

Intenzivnija masaža koja poboljšava prokrvljenost, ublažava bolove i umanjuje mišićnu napetost uz pomoć stimulativnih esencijanih ulja.Preporučuje se prije i poslije težih fizičkih aktivnosti.

 

Aromamama masaža za žene (60 min.) 27 €/ 203,42 kn

Nježna masaža za trudnice, oslobađa od napetosti i umora, upotpunjena biljnim uljima koja sprečavaju nastajnje strija u trudnoći.


Aromamama masaža tijela i lica za žene (90 min.) 34 €/ 256,17 kn

Nježna masaža za trudnice, oslobađa od napetosti i umora, upotpunjena biljnim uljima koja sprečavaju nastajnje strija u trudnoći.

 

Kleopatra sweet masaža tijela za žene (60 min.) 35 €/ 263,69 kn

Relax masaža sa posebnim šećernim gelom koji dodatno njeguje kožu. U sebi sadrži glukozu i vodu. Pospješuje cirkulaciju, poboljšava tonus kože. Blaga je i ugodna masaža kojom se postiže opuštanje organizma, sjedinjavanje protoka energije. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima šećera postiže se apsorpcija aktivnih tvari u dublje slojeve kože.

 

Kleopatra sweet masaža tijela i lica za žene (90 min.) 47 €/ 354,12 kn

Relax masaža sa posebnim šećernim gelom koji dodatno njeguje kožu. U sebi sadrži glukozu i vodu. Pospješuje cirkulaciju, poboljšava tonus kože. Blaga je i ugodna masaža kojom se postiže opuštanje organizma, sjedinjavanje protoka energije. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima šećera postiže se apsorpcija aktivnih tvari u dublje slojeve kože.

 

Masaža tijela čokoladom (60 min.) 35 €/ 263,69 kn

Masaža tijela toplom čokoladom ne samo da opušta, već i njeguje i hrani kožu, čineći je čvršćom i elastičnijom, te sama masaža potiče cirkulaciju u perifernom krvotoku.Čokolada upotrijebljena u masaži potpuno je prirodna, brz dodatka kemijskih stabilizatora, pa se može koristiti i kod trudnica, dojilja i najosjetljivijih koža.Zbog svog kemijskog sastava, čokolada djeluje na kožu gotovo euforično kao i na mozak. Upravo endofin, koji opušta mozak, djeluje na kožu stimulirajuće i obnavljajuće. Osim što poboljšava strukturu kože, čokolada snažno tonificira, a svojim obnavljajućim svojstvima potiče proizvodnju kolagena i elastina, što joj osigurava potrebnu čvrstoću i napetost.

Sastojci čokolade: Feniletilamin koji sprječava izlučivanje kortikoza i adrenalina, a potiče izlučivanje hormona sreće morfina i serotonina; vitamin A; mineralne soli; tanin

 

Čokoladma wellness masaža tijela i lica (90 min.) 47€/ 354,12 kn

Wellness masaža tijela i lica toplom čokoladom ne samo da opušta, već i njeguje i hrani kožu, čineći je čvršćom i elastičnijom, te sama masaža potiče cirkulaciju u perifernom krvotoku.Čokolada upotrijebljena u masaži potpuno je prirodna, brz dodatka kemijskih stabilizatora, pa se može koristiti i kod trudnica, dojilja i najosjetljivijih koža. Zbog svog kemijskog sastava, čokolada djeluje na kožu gotovo euforično kao i na mozak. Upravo endofin, koji opušta mozak, djeluje na kožu stimulirajuće i obnavljajuće. Osim što poboljšava strukturu kože, čokolada snažno tonificira, a svojim obnavljajućim svojstvima potiče proizvodnju kolagena i elastina, što joj osigurava potrebnu čvrstoću i napetost. Dodatak eteričnog ulja narače ili lavande stvara poseban doživljaj, pospješuje relaksaciju i pojačava osjećaj sreće.

Sastojci čokolade: Feniletilamin koji sprječava izlučivanje kortikoza i adrenalina, a potiče izlučivanje hormona sreće morfina i serotonina; vitamin A; mineralne soli; tanin

 

Antistress masaža (45 min.) 27€/ 203,42 kn

Blaga opuštajuća aromamasaža leđa, glave, vrata i lica, upotpunjena toplim biljnim i esencijalnim uljima. Idealan tretman kod pojačane mentalne i fizičke isrpljenosti.

 

Aroma parcijalna masaža (30 min.) 20 €/ 150,68 kn

Masaža problematičnih dijelova tijela koja donosi trenutno olašanje od bolova i napetosti uz pomoć esencijalnih ulja.

 

Ručna limfna drenaža po dr. Voderu 

Ručna limfna drenaža je masažna tehnika kojoj je cilj povećati protok limfe, a time i potaknuti odvodnju štetnih tvari iz organizma. Limfna drenaža tijela predstavlja tehniku izbora kod klijenata visoke osjetljivosti na dodir, s problemom zadržavanja tekućine, pri pokretanju procesa detoksikacije organizma, kod celulita, te kod edema, oteklina zglobova i zadržane tekućine. Neizostavna je u svim procesima gubljenja na težini ili snaženja imuniteta.

TOP