Trebate informaciju o slobodnim terminima u našim salonima ?

Depilacija 

 

Egipatska depilacija Pandy's

Klasična depilacija (patrone)

U ponudi nudimo i depilaciju toplim voskom
 

Kombinacija depilacija

Vosak + Egipatska

 Trajno uklanjanje dlačica

 

Što je IPL Fotoepilacija?

IPL (intenzivna pulsna svijetlost) selektivna fototermoliza. Svjetlost (foto) koja se hvata za melanin u dlaci, pretvara se u toplinsku (termo) energiju te uništava dlaku u korjenu.
 

Da li su tretmani opasni ?

Tretmani fotoepilacije nisu opasni ako se izvode vrhunskim uređajima poznatih proizvođača. Kineski uređaji i uređaji na zračno hlađenje mogu biti jako opasni, a sa druge strane neučinkoviti. Vrhunski uređaji koji su stabilni te imaju ugrađene jako kvalitetne filtere propuštaju samo čistu (bijelu svijetlost) eliminiranu od ultraljbučastog i infracrvenog zračenja, tako da je fotoepilacija ustvari i fototerapija, te je zdrava za kožu.
 

Kako ću znati da je vaš aparat vrhunski?

Jako je puno loših aparata na tržištu. KINA. Jeftini. Kineski aparat ćete prepoznati ako filter dok je aparat ugašen plavkaste boje. Taj propušta cijeli spektar svijetlosti (OPASNO). Prepoztati ćete ga i ako u specifikaciji aparata piše da mu je valna duljina do 1200nm (nanometara), a energija do 50J/cm2 (J=Džula) jako velika energija (OPASNO) Adena max. 18J/cm2. Uvijek pitajte operatera koje je marke aparat, njegovo podrijetlo i web stranicu proizvođača. Našu Adenu možete pogledati na: Proizvođač je Eurofeedback – www.eurofeedback.com, a glavni distributer za svijet je – www.efbbeaute.com

Koliko tretmana će biti potrebno da se zauvijek riješim dlačica?

Ovisno o zoni koju tretiramo, starosnoj dobi, spolu, genetici dlake, hormonima...ovisi koliko brzo ćemo riješiti problem ali ZAUVIJEK NE POSTOJI. Možemo reći da ćete se zauvijek rješiti neželjenih dlačica samo ako nastavite održavanje fotoepilacijom prema potrebi. Na početku je potrebno od 4-8 tretmana svakih 30-45 dana. Samo za lice može bit do 9 tretmana jer se dlačice na licu najteže rješavaju zbog velikog broja dlaka koje su u različitim fazama rasta (anagena, katagena, telogena), a samo u anagenoj fazi, kada je dlaka povezana sa korjenom tretman je uspječan. Za ostale zone ide 6 tretmana. Kada će se nakon tih tretmana dlake vratiti to nitko ne može znati. Jako rijetko se dogodi da se nikad ne vrati, nekome nakon 6 mjeseci, nekome nakon 1 godinu, dvije...Važno je znati da u koži postoje uspavane dlake koje još nikada nisu izašle i ima ih jako puno i ne možemo znati kada će se aktivirati. U većini slučajeva 95% dlačica nestane a 5% koje se vraćaju, ali više nisu tako jake i tamne, te ih održavamo sa 1-2 tretmana godišnje.
 

Da li se fotoepilacija može raditi ljeti?

Do sad je tretman fotoepilacije bio rezerviran samo za zimski period, ali napretkom tehnologije tretmani se mogu izvoditi i ljeti. Adena ima i funkciju 5. Fototipa u koju spadaju jako tamne osobe. Multiimpuls (fini impuls) čuva tamnu kožu i omogućava izvođenje tretmana na jako tamnoj koži, ali operater mora dobro procijeniti da li se smije raditi. Ovisno o tipu kože koji je potamnio.
 

Da li je tretman bolan?

Tretman se najaviše osjeti gdje su dlake najgušće jer dolazi do uništavanje velikog broja folikula u jednom momentu. Ali u odnosu na ostale metode uklanjanja dlačica možemo reći da je bezbolan.
 

Kako se pripremiti za tretman?

Kako bi tretman bio što uspješniji dlačice treba skratiti na 1mm mašinicom za šišanje . Tijelo ne izlagati suncu ili solariju barem dva tjedna prije tretmana. Ne raditi depilaciju voskom ili epilatorom barem 20 dana prije tretmana.
 
 

 

 

Sweet Retard koncept za usporavanje rasta dlačica

Pandhy's Sweet hair blokator je jedinstveni kompleks za usporavanje i smanjivanje rasta dlačiva.  U 3 tjedna smanjuje i prorjeđuje rast dlačica za 25%, potpuno uklanja upalu i urasle dlačice, usporava rast dlačica.  Aktivni sastojci proizvoda potpuno su prirodni (salicilna kiselina dobivena iz kore vrbe, urea, proteini soje, arnika…). Tretman se radi u salonu tako da se nakon egipatske depilacija blokator poprska na kožu i umasira. Zatim se nastavlja sa tretmanom i kod kuće sa maslacom za kućnu upotrebu i to svakodnevno sljedeća 3tjedna tj. dok dlačive ne počnu ponovo izlaziti van.
 

Sweet retard paketi

Maxi

Sastoji se od:
  • egipatske depilacije, 
  • nanošenja haier blokatora i 
  • 50ml kreme za kućnu njegu

 

Midi

Sastoji se od:

  • egipatske depilacije, 
  • nanošenja haier blokatora i 
  • 30 ml kreme za kućnu njegu

 

Mini

Sastoji se od:

  • egipatske depilacije, 
  • nanošenja haier blokatora i 
  • 10ml kreme za kućnu njegu

 

NAPOMENA: za pripremu za što bolju i kvalitetniju depilaciju bilo voskom ili pastom 

- prije depilacije ne nanosite na kožu nikakve kreme ili ulja za njegu i hidrataciju

 - dlačice neka nisu preduge, idealna duljina dlačica je 0,5 cm do 1cm i dok su u fazi rasta tj 3,4 tj nakon zadnje depilacije ili  10-14 dana nakon brijanja bilo britvicom ili kremom

 - ako su dlačice sklone urastanju tada dan prije dolaska na depilaciju napravite piling tog područja (pomješajte kukuruznu krupicu, šećer ili sol sa maslinovim uljem i dobro istrljajte djelove gdje one urastaju)

 - područje bikinija za brazilsku depilaciju također skratite na 1cm dužine radi bolje i kvalitetnije depilacije

TOP