Trebate informaciju o slobodnim terminima u našim salonima ?

Rituali 

 

Aroma ritual tijela 

Tretman se satoji od aroma pilinga tijela, relaksirajuće aromasoul masaže tijela i aroma body wrappinga.
 

Aroma ritual tijela i lica 

Tretman se satoji od aroma pilinga tijela i lica, relaksirajuće aromasoul masaže tijela i lica, te aroma body wrappinga i maska lica.
 

Kleopatra ritual tijela

Tretman se sastoi od masaža tijela šećernom pastom, piling s kavom i šećerom, tuširanje, blato treseta, tuširanje, losion.
 

Kleopatra ritual tijela i lica

Tretman se sasto od masaža tijela šećernom pastom, piling tijela s kavom i šećerom, tuširanje, blato treseta, tuširanje, losion, piling lica s kavom i šećerom, masaža lica šećernom pastom, blato treseta, završna krema.
 

Čokolada wellnes ritual tijela

Tretman se sasto od pilinga tijela, relaksirajuće masaže tijela toplom čokoladom i pakunga tijela (zamatanje tijela u foliju radi boljeg upijanje aktivnih tvari iz čokolade.
 

Čokolada wellness ritual tijela i lica 

Tretman se sastoji od pilinga tijela i lica, relaksirajuće masaže tijela i lica toplom čokoladom i pakunga tijela (zamatanje tijela u foliju radi boljeg upijanje aktivnih tvari iz čokolade) i čokoladne maske lica.
 
Masaža toplom čokoladom, posebno je wellness iskustvo. Ona nije samo masaža posebne opuštajuce tehnike, vec je to i tretman njege tijela koji hrane kožu čneči je čvrstom i elastičnom te joj putem masaže potiču cirkulaciju u perifernom krvotoku.
 
Topla čokolada upotrijebljena u masaži potpuno je prirodna, bez dodataka kemijskih stabilizatora, pa samim tim koža ne samo što poprima lijepi čokoladni sjaj, več se i obnavlja u potpunosti. Osjecaj topline koji nastaje u tijelu tijekom masaže, uz zvuke posebno osmišljene glazbe, pruža jedinstveno iskustvo, dovođenjem tijela i duha u harmoniju.
 
Zbog svog iznimna kemijskog sastava, čokolada djeluje na kožu gotovo euforično kao i na mozak. Upravo endorfin, koji otpušta mozak, djeluje na kožu stimulirajuče i obnavljajuče. Osim što poboljšava teksturu kože, čokolada je snažno tonificira, a svojim obnavljajučim svojstvima potiče proizvodnju kolagena i elastina, što joj osigurava potrebnu čvrstoću i napetost.
 
Sastojci:
Feniletilamin koji sprečava izlucivanje kortizola i adrenalina, a potice izlučivanje hormona sreče morfina i serotonina
Vitamin A
Mineralne soli
Tanin
 
Wellness ritual čokoladom pogodan je za žene tako za muškarce, diabetičare, trudnice i ljude koji puno vremena provode sjedeči ili su na dijeti.
 

Abhyanga wellness ritual toplom čokoladom

Tretman se sasto od pilinga tijela i lica, abhyanga masaže tijela i lica toplom čokoladom i pakunga tijela (zamatanje tijela u foliju radi boljeg upijanje aktivnih tvari iz čokolade) i čokoladne maske lica.

TOP